|
Wiedza na temat soi, jej przetworów i właściwości alergennych wśród studentów dwóch poznańskich uczelni
|
|
Knowledge on soybean, its preparations and allergenic properties among students of two universities in Poznań
|
|
2010 |
|
soja, preparaty sojowe, kwestionariusz ankiety, alergia pokarmowa
|
|
soybean, soybean preparations, personal questionnaire, food allergy
|
|
2010-12-02 |
|
Anna Jędrusek-Golińska, Krystyna Szymandera-Buszka, Marzanna Hęś, Piotr Ziętara
|
|
Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
|
|
|
|
|
|
Anna Jędrusek-Golińska Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul. Wojska Polskiego 31/33, 60-624 Poznań, Poland, e-mail: angol@up.poznan.pl
|
|
|