|
Czynniki wpływające na wybór mlecznych napojów fermentowanych przez młodzież akademicką – doniesienie wstępne
|
|
Factors influencing the selection of fermented milk drinks by students – a preliminary report
|
|
2012 |
|
mleczne napoje fermentowane, preferencje konsumenckie, studenci
|
|
fermented milk drinks, consumer preferences, students
|
|
2012-08-06 |
|
Katarzyna Mojka 1/, Wioletta Biel 2/
|
|
1/ Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie 2/ Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
|
|
|
|
|
|
Dr inż. Wioletta Biel Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt ul. Doktora Judyma 2, 71-466 Szczecin tel. 91 449 6725, e-mail: Wioletta.Biel@zut.edu.pl
|
|
|