Szukaj
Id Ar
Tytul Pl
Nazwisko
Rok
Slowa Klucz Pl
Lista Artykul
Całkowita liczba rekordów 803
Id Ar
Tytul Pl
Rok
Data Zakw
Jezyk
Nazwa Plik
693
Jak ulepszyć programy promocji zdrowia? Część II. Planowanie programów
2018
2018-04-15
PL
/pisma/hph_a/hyg-2018-2-107.pdf
692
Uwarunkowania aktywności fizycznej kobiet po przebytym leczeniu operacyjnym raka piersi
2018
2017-12-15
PL
/pisma/hph_a/hyg-2018-1-100.pdf
691
Profil lipidowy i profil kwasów tłuszczowych u osób z nadciśnieniem tętniczym stosujących dietę optymalną
2018
2017-12-15
PL
/pisma/hph_a/hyg-2018-1-096.pdf
690
Ocena wiedzy żywieniowej i realizacji założeń diety wykluczającej gluten oraz wpływu stosowanej dietoterapii na jakość życia chorych na celiakię
2018
2017-12-15
PL
/pisma/hph_a/hyg-2018-1-091.pdf
689
Higiena intymna kobiet w okresie senium
2018
2017-12-15
PL
/pisma/hph_a/hyg-2018-1-085.pdf
688
Poczucie własnej uogólnionej skuteczności a wybrane aspekty stylu życia grupy żołnierzy zawodowych
2018
2017-12-15
PL
/pisma/hph_a/hyg-2018-1-079.pdf
687
Ocena zagrożenia bakteriami Legionella spp. w domach pomocy społecznej w Polsce w latach 2009-2013
2018
2017-12-15
PL
/pisma/hph_a/hyg-2018-1-074.pdf
686
Działania mające na celu ochronę przed kleszczami i przenoszonymi przez nie patogenami
2018
2017-12-15
PL
/pisma/hph_a/hyg-2018-1-070.pdf
685
Dietetyk jako zawód medyczny w świetle dokumentów międzynarodowych oraz polskich regulacji prawnych
2018
2017-12-15
PL
/pisma/hph_a/hyg-2018-1-062.pdf
684
Wpływ zafałszowań na jakość zdrowotną żywności
2018
2017-12-15
PL
/pisma/hph_a/hyg-2018-1-052.pdf
Dodaj nowy
Ilość rekordów na stronę
-
1
5
10
25
50
12 of 81
Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl
Tytul En
Slowa Klucz Pl
Slowa Klucz En
Data Zakw
Autor
Afiliacja
1/ Zakład Żywienia Człowieka, Warszawski Uniwersytet Medyczny 2/ Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
Tekst Pl
Tekst En
Adres Kor
mgr Ewa Ehmke vel Emczyńska Zakład Żywienia Człowieka, Warszawski Uniwersytet Medyczny, ul. E. Ciołka 27, 01-445 Warszawa tel. 22 836 09 72, fax 22 836 09 71, e-mail: ewa.ehmke@wum.edu.pl prof. dr hab. Hanna Kunachowicz, Instytut Żywności i Żywienia, ul. Powsińska 61/63, 02-903 Warszawa tel. 22 550 97 08, e-mail: hkunachowicz@izz.waw.pl