Szukaj
Tytul Pl
Rok
Slowa kluczowe Pl
Tytuł En
Autor
Slowa kluczowe En
Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 803
Id Ar
Tytul Pl
Tytuł En
Rok
Język
Nazwa pliku pdf
693
Jak ulepszyć programy promocji zdrowia? Część II. Planowanie programów
How to improve health promotion programs? Part II. Program planning
2018
PL
hyg-2018-2-107
692
Uwarunkowania aktywności fizycznej kobiet po przebytym leczeniu operacyjnym raka piersi
Conditions of physical activity undertaken by women after surgical breast cancer treatment
2018
PL
hyg-2018-1-100
691
Profil lipidowy i profil kwasów tłuszczowych u osób z nadciśnieniem tętniczym stosujących dietę optymalną
Fatty acids and lipids profile among hypertensive people using optimal diet
2018
PL
hyg-2018-1-096
690
Ocena wiedzy żywieniowej i realizacji założeń diety wykluczającej gluten oraz wpływu stosowanej dietoterapii na jakość życia chorych na celiakię
Assessment of nutritional knowledge and implementation of gluten-free diet and its impact on quality of life in celiac disease patients
2018
PL
hyg-2018-1-091
689
Higiena intymna kobiet w okresie senium
Intimate hygiene of women during senium
2018
PL
hyg-2018-1-085
688
Poczucie własnej uogólnionej skuteczności a wybrane aspekty stylu życia grupy żołnierzy zawodowych
Sense of general self-efficacy and selected lifestyle aspects in a group of professional soldiers
2018
PL
hyg-2018-1-079
687
Ocena zagrożenia bakteriami Legionella spp. w domach pomocy społecznej w Polsce w latach 2009-2013
Health hazard assessment of Legionella spp. in social welfare homes in Poland between 2009-2013
2018
PL
hyg-2018-1-074
686
Działania mające na celu ochronę przed kleszczami i przenoszonymi przez nie patogenami
Actions protecting against ticks and tick-transferred pathogens
2018
PL
hyg-2018-1-070
685
Dietetyk jako zawód medyczny w świetle dokumentów międzynarodowych oraz polskich regulacji prawnych
Dietician as a medical profession in light of international documents and Polish legal regulations
2018
PL
hyg-2018-1-062
684
Wpływ zafałszowań na jakość zdrowotną żywności
Influence of adulteration on healthy food quality
2018
PL
hyg-2018-1-052
Dodaj nowy
Ilość rekordów na stronę
-
1
5
10
25
50
12 of 81
Informacja-artykuł
Tytul Pl
STATUT
Tytuł En
POLSKIEGO TOWARZYSTWA HIGIENICZNEGO
Rok
2011
Slowa kluczowe Pl
Slowa kluczowe En
Zakwalifikowano do druku
Autor
z 1990 r. i nowelizacja z 1995 r. (publikowany w HYGEIA nr 9 z 1998 r.)
Afiliacja
oraz nowelizacja z dnia 03.06.2008 r. wpisana na podstawie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji