|
Wpływ zafałszowań na jakość zdrowotną żywności
|
|
Influence of adulteration on healthy food quality
|
|
2018 |
|
zdrowie publiczne, jakość zdrowotna, zafałszowania żywności, bezpieczeństwo żywności
|
|
public health, health quality, food adulteration, food safety
|
|
2017-12-15 |
|
Irena Bąk-Sypień, Bolesław Karwowski
|
|
Zakład Bromatologii, Katedra Bromatologii, Wydział Farmaceutyczny, Uniwersytet Medyczny w Łodzi
|
|
|
|
|
|
dr n. farm. Irena Bąk-Sypień Zakład Bromatologii, Katedra Bromatologii Wydział Farmaceutyczny, Uniwersytet Medyczny w Łodzi ul. Muszyńskiego 1, 90-151 Łódź tel. 501 62 19 33, e-mail: irena.bak-sypien@umed.lodz.pl © Hygeia Public Health 2018, 53(1): 52-61 www.h-ph.pl Nadesłano: 21.07.2017 Zakwalifikowano do druku: 15.12.2017
|
|
|