| Tytul Pl |
Rola diety i żywienia w leczeniu łuszczycy
|
|
Tytuł En |
Diet and nutrition in psoriasis treatment
|
| Rok |
2017 |
| Slowa Pl |
łuszczyca, żywienie, stany zapalne, otyłość
|
| Slowa kluczowe En |
psoriasis, diet, inflammation, obesity
|
| Zakwalifikowano do druku |
2017-04-10 |
| Autor |
Katarzyna Antosik, Elżbieta Krzęcio-Nieczyporuk, Beata Kurowska-Socha
|
| Afiliacja |
Zakład Dietetyki i Oceny Żywności, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
|
| Tekst Pl |
|
| Tekst En |
|
| Adres do korespondencji |
dr hab. inż. Katarzyna Antosik Zakład Dietetyki i Oceny Żywności Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach ul. Prusa 14, 08-110 Siedlce tel. 604 44 08 20, e-mail: kantosik@uph.edu.pl © Hygeia Public Health 2017, 52(2): 131-137 www.h-ph.pl Nadesłano: 04.11.2016 Zakwalifikowano do druku: 10.04.2017
|
| Język |
PL |
|
|