|
Rola diety i żywienia w leczeniu łuszczycy
|
|
Diet and nutrition in psoriasis treatment
|
|
2017 |
|
łuszczyca, żywienie, stany zapalne, otyłość
|
|
psoriasis, diet, inflammation, obesity
|
|
2017-04-10 |
|
Katarzyna Antosik, Elżbieta Krzęcio-Nieczyporuk, Beata Kurowska-Socha
|
|
Zakład Dietetyki i Oceny Żywności, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
|
|
|
|
|
|
dr hab. inż. Katarzyna Antosik Zakład Dietetyki i Oceny Żywności Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach ul. Prusa 14, 08-110 Siedlce tel. 604 44 08 20, e-mail: kantosik@uph.edu.pl © Hygeia Public Health 2017, 52(2): 131-137 www.h-ph.pl Nadesłano: 04.11.2016 Zakwalifikowano do druku: 10.04.2017
|
|
|