|
Przydatność wskaźników jakości diety HEI-2010 oraz DQI do oceny jakości diet studentek Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu
|
|
Usefulness of HEI-2010 and DQI diet quality indicators for quality assessment of female students’ diets of Wrocław Medical University
|
|
2017 |
|
wskaźniki jakości diety, sposób żywienia, wartość odżywcza diety
|
|
indicators of diet quality, nutrition mode, nutrient intake
|
|
2017-09-20 |
|
Dorota Różańska, Anna Przeliorz-Pyszczek, Klaudia Konikowska, Anna Mandecka, Agnieszka Salomon, Bożena Regulska-Ilow
|
|
Zakład Dietetyki, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
|
|
|
|
|
|
mgr Anna Przeliorz-Pyszczek Zakład Dietetyki Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu ul. Parkowa 34, 51-616 Wrocław tel. 660 79 22 95, e-mail: anna.przeliorz-pyszczek@umed.wroc.pl © Hygeia Public Health 2017, 52(4): 400-407 www.h-ph.pl Nadesłano: 14.06.2017 Zakwalifikowano do druku: 20.09.2017
|
|
|