Aktualny numer

2021-1
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Wskaźniki antropometryczne i ich zastosowania w ocenie stanu zdrowia ludności   Anthropometric indicators and their applications for assessing population’s health condition   2017  EN  hyg-2017-1-041 
Czy bycie pięknym jest bezpieczne?   Is it safe to be beautiful?   2017  PL  hyg-2017-1-037 
Zaburzenia integracji sensorycznej wśród dzieci – narastający problem kliniczny   Sensory integration dysfunctions among children – an increasing clinical problem   2017  PL  hyg-2017-1-032 
Epidemiologiczne uzasadnienie upowszechniania szczepień przeciwko zakażeniom pneumokokowym osób starszych   Epidemiological grounds for dissemination of immunization against pneumococcal infections among elderly people   2017  PL  hyg-2017-1-026 
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne – postęp prac w zakresie profili żywieniowych i listy Pending   Nutrition and health claims – progress in work on nutrient profiles and Pending list   2017  PL  hyg-2017-1-021 
Ocena bezpieczeństwa substancji dodatkowych przez Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności   Safety assessment of food additives by European Food Safety Authority   2017  PL  hyg-2017-1-016 
Rola EFSA w obszarze bezpieczeństwa żywności i informowania o ryzyku   EFSA’s role in food safety and risk communication   2017  PL  hyg-2017-1-010 
Koszty jakości w podmiotach leczniczych   Quality costs in health care   2017  PL  hyg-2017-1-006 
Wielowymiarowe modele zdrowia   Multidimensional health models   2017  PL  hyg-2017-1-001 
Problematyczne używanie Internetu oraz problematyczne korzystanie z gier komputerowych wśród studentów kierunków społecznych i humanistycznych   Problematic Internet use and problematic use of computer games among students of social sciences and humanities   2016  PL  hyg-2016-4-389 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Wpływ zafałszowań na jakość zdrowotną żywności
Tytuł En Influence of adulteration on healthy food quality
Rok 2018
Slowa Pl zdrowie publiczne, jakość zdrowotna, zafałszowania żywności, bezpieczeństwo żywności
Slowa kluczowe En public health, health quality, food adulteration, food safety
Zakwalifikowano do druku 2017-12-15
Autor Irena Bąk-Sypień, Bolesław Karwowski
Afiliacja Zakład Bromatologii, Katedra Bromatologii, Wydział Farmaceutyczny, Uniwersytet Medyczny w Łodzi
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr n. farm. Irena Bąk-Sypień Zakład Bromatologii, Katedra Bromatologii Wydział Farmaceutyczny, Uniwersytet Medyczny w Łodzi ul. Muszyńskiego 1, 90-151 Łódź tel. 501 62 19 33, e-mail: irena.bak-sypien@umed.lodz.pl © Hygeia Public Health 2018, 53(1): 52-61 www.h-ph.pl Nadesłano: 21.07.2017 Zakwalifikowano do druku: 15.12.2017
Język PL