|
Ocena częstotliwości spożycia wybranych produktów spożywczych przez chorych zakwalifikowanych do zabiegowego leczenia otyłości
|
|
Assessment of selected food intake frequency in obese patients qualified for bariatric surgery
|
|
2016 |
|
otyłość, częstotliwość spożycia żywności, operacje bariatryczne
|
|
obesity, food intake frequency, bariatric surgery
|
|
2016-02-25 |
|
Ewelina Kaniewska 1/, Agata Gaździńska 1/, Paweł Jagielski 2/, Stefan Gaździński 1/, Mariusz Wyleżoł 1/
|
|
1/ Wojskowy Instytut Medycyny Lotniczej w Warszawie 2/ Zakład Żywienia Człowieka, Uniwersytet Jagielloński – Collegium Medicum w Krakowie
|
|
|
|
|
|
mgr Ewelina Kaniewska Wojskowy Instytut Medycyny Lotniczej w Warszawie ul. Krasińskiego 54/56, 01-755 Warszawa tel. 261 85 27 75, e-mail: ewelina.kaniewska@wiml.waw.pl
|
|
|