Aktualny numer

2020-3
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Problemy pomiaru funkcji kognitywnych a wyniki oceny jakości życia osób w podeszłym wieku   Problems with measuring cognitive functions and results of quality-of-life assessment in the elderly   2015  PL  hyg-2015-4-657 
Poczucie satysfakcji z życia słuchaczy Uniwersytetów Trzeciego Wieku   Sense of satisfaction with life in participants of University of Third Age   2015  PL  hyg-2015-4-649 
Czynniki najbardziej wpływające na jakość życia kobiet z nietrzymaniem moczu   Factors most significantly affecting quality of life in women with urinary incontinence   2015  PL  hyg-2015-4-643 
Wiedza pielęgniarek na temat sposobów oceny masy ciała i jej wpływu na ciśnienie tętnicze krwi   Nurses’ knowledge on assessment of body mass and its effect on blood pressure   2015  PL  hyg-2015-4-637 
Rola poziomu stresu w doświadczaniu kryzysu w wartościowaniu przez pielęgniarki   Role of stress level in value crisis among nurses   2015  PL  hyg-2015-4-630 
Psychospołeczne warunki pracy pielęgniarek   Psychosocial working conditions of nurses   2015  PL  hyg-2015-4-621 
Sytuacyjne uwarunkowania wzrostu potraumatycznego u osób z nabytą niepełnosprawnością ruchową   Situational determinants of posttraumatic growth in persons with acquired physical disabilities   2015  PL  hyg-2015-4-612 
Analiza trendów absencji chorobowej w Polsce w latach 2006-2013   Analysis of sick leave trends in Poland between 2006-2013   2015  PL  hyg-2015-4-604 
Występowanie rotawirusów i adenowirusów u dzieci z objawami biegunki na terenie Dolnego Śląska   Rotavirus and adenovirus occurrence in children with diarrhea symptoms in Lower Silesia   2015  PL  hyg-2015-4-598 
Jak przeciwdziałać spadkowi liczby studiujących na kierunku zdrowie publiczne?   How to counteract decline of student numbers in public health field?   2015  PL  hyg-2015-4-589 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Wpływ zafałszowań na jakość zdrowotną żywności
Tytuł En Influence of adulteration on healthy food quality
Rok 2018
Slowa Pl zdrowie publiczne, jakość zdrowotna, zafałszowania żywności, bezpieczeństwo żywności
Slowa kluczowe En public health, health quality, food adulteration, food safety
Zakwalifikowano do druku 2017-12-15
Autor Irena Bąk-Sypień, Bolesław Karwowski
Afiliacja Zakład Bromatologii, Katedra Bromatologii, Wydział Farmaceutyczny, Uniwersytet Medyczny w Łodzi
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr n. farm. Irena Bąk-Sypień Zakład Bromatologii, Katedra Bromatologii Wydział Farmaceutyczny, Uniwersytet Medyczny w Łodzi ul. Muszyńskiego 1, 90-151 Łódź tel. 501 62 19 33, e-mail: irena.bak-sypien@umed.lodz.pl © Hygeia Public Health 2018, 53(1): 52-61 www.h-ph.pl Nadesłano: 21.07.2017 Zakwalifikowano do druku: 15.12.2017
Język PL