| Tytul Pl |
Porównanie jakości świeżo wyciskanych i handlowych soków grejpfrutowych
|
|
Tytuł En |
Comparision of the quality of freshly squeezed and commercial grapefruit juices
|
| Rok |
2020 |
| Slowa Pl |
soki grejpfrutowe, kwasowość, witamina C, polifenole, cukry
|
| Slowa kluczowe En |
grapefruit juices, acidity, vitamin C, polyphenols, sugars
|
| Zakwalifikowano do druku |
2020-01-15 |
| Autor |
Anna Pasternakiewicz 1/, Karolina Michalik 1/, Maria Tarapatskyy 2/, Monika Tomczyk 1/
|
| Afiliacja |
1/ Zakład Chemii i Toksykologii Żywności, Kolegium Nauk Przyrodniczych, Uniwersytet Rzeszowski
|
| Tekst Pl |
|
| Tekst En |
|
| Adres do korespondencji |
dr n. rol. Anna Pasternakiewicz Zakład Chemii i Toksykologii Żywności, Kolegium Nauk Przyrodniczych, Uniwersytet Rzeszowski ul. Ćwiklińskiej 1, 35-601 Rzeszów tel. 607 364 223, e-mail: apast@ur.edu.pl © Hygeia Public Health 2020, 55(1): 36-40 www.h-ph.pl Nadesłano: 10.12.2019 Zakwalifikowano do druku: 15.01.2020
|
| Język |
PL |
|
|