Aktualny numer

2020-2
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Zasady organizacji Kas Chorych w III Rzeczypospolitej   Rules of organization of Patients’ Funds in the Third Republic of Poland   2015  PL  hyg-2015-1-239 
Organizacja Kas Chorych w II Rzeczypospolitej   Organization of Patients’ Funds in the Second Republic of Poland   2015  PL  hyg-2015-1-233 
Politoksykomania – kliniczny opis przypadku   Polytoxicomania – a clinical case study   2015  PL  hyg-2015-1-226 
Znaczenie problemu nietrzymania moczu wśród kobiet po 40 roku życia   Importance of urinary incontinence problem among women over 40 years of age   2015  PL  hyg-2015-1-219 
Wyniki badań profilaktycznych pracowników biurowych – ograniczenia negatywnych skutków pracy operatorów monitorów ekranowych w okresie ostatnich 20 lat   Results of preventive examinations of office workers – reduction of negative effects of visual display unit operators during last 20 years   2015  PL  hyg-2015-1-215 
Występowanie czynników ryzyka chorób układu krążenia wśród studentów pielęgniarstwa – doniesienie wstępne   Exposure to cardiovascular risk factors declared by students of nursing – a pilot study   2015  EN  hyg-2015-1-210 
Wpływ fizjoterapii na zdolności zachowania równowagi oraz jakość życia kobiet chorych na stwardnienie rozsiane – wstępne wyniki   Effect of physiotherapy on body balance and quality of life in women suffering from multiple sclerosis – preliminary results   2015  EN  hyg-2015-1-203 
Uzależnienie od Internetu i jego osobowościowe determinanty   Relationship between personality and Internet addiction   2015  PL  hyg-2015-1-197 
Przygotowanie przyszłych lekarzy do terapii antytytoniowej wśród pacjentów   Future physicians’ preparedness to conduct anti-nicotine therapy among patients   2015  PL  hyg-2015-1-191 
Uczestnictwo uczniów w lekcjach wychowania fizycznego w szkołach w Polsce   Participation of students in physical education lessons in schools in Poland   2015  PL  hyg-2015-1-183 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Fałszowanie żywności – realne zagrożenie bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumentów
Tytuł En Food adulteration – a real threat to food safety and consumer health
Rok 2020
Slowa Pl żywność, fałszowanie żywności, bezpieczeństwo żywności, zdrowie publiczne
Slowa kluczowe En food, food adulteration, food safety, public health
Zakwalifikowano do druku 2020-11-20
Autor Edmund Bielecki 1/, Jerzy Bertrandt 2/
Afiliacja 1/ Komenda Miejska Policji w Białej Podlaskiej, 2/ Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr hab. n. farm. Jerzy Bertrandt Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej ul. Sidorska 105, 21-500 Biała Podlaska tel. 975 50 55 23, e-mail: jwbertrandt@gmail.com © Hygeia Public Health 2020, 55(4): 133-141 www.h-ph.pl Nadesłano: 16.09.2020 Zakwalifikowano do druku: 20.11.2020
Język PL