| Tytul Pl |
Fałszowanie żywności w Polsce w latach 2015-2018
|
|
Tytuł En |
Food adulteration in Poland in 2015-2018
|
| Rok |
2020 |
| Slowa Pl |
żywność, fałszowanie żywności, kontrola żywności, zdrowie publiczne
|
| Slowa kluczowe En |
food, food adulteration, food control, public health
|
| Zakwalifikowano do druku |
2020-05-15 |
| Autor |
Edmund Bielecki 1/, Jerzy Bertrandt 2/
|
| Afiliacja |
1/ Komenda Miejska Policji w Białej Podlaskiej, 2/ Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
|
| Tekst Pl |
|
| Tekst En |
|
| Adres do korespondencji |
dr hab. n. farm. Jerzy Bertrandt Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej ul. Sidorska 105, 21-500 Biała Podlaska tel. 975 50 55 23, e-mail: jwbertrandt@gmail.com © Hygeia Public Health 2020, 55(2): 56-62 www.h-ph.pl Nadesłano: 16.02.2020 Zakwalifikowano do druku: 15.05.2020
|
| Język |
PL |
|
|