Aktualny numer

2020-1
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Odwodnienie osób w podeszłym wieku jako problem zdrowia publicznego   Dehydration in the elderly as a public health problem   2014  PL  hyg-2014-4-712 
Premature skin aging – a process that can be slowed down by appropriate prevention   Przedwczesne starzenie się skóry – proces, który może być spowolniony przez odpowiednie działania profilaktyczne   2014  PL  hyg-2014-4-708 
Starzenie się jako problem współczesnych społeczeństw – demograficzne przemiany społeczeństw w Polsce i na świecie   Aging as a problem of modern societies – demographic transformations of societies in Poland and worldwide   2014  PL  hyg-2014-4-705 
Starość jako etap ontogenezy   Old age as a stage of ontogenesis   2014  PL  hyg-2014-4-702 
Udział pielęgniarki w przedoperacyjnym psychologicznym przygotowaniu dzieci do zabiegu operacyjnego   Participation of nurses in preoperative psychological preparation of children for surgery   2014  PL  hyg-2014-4-696 
Występowanie depresji u młodzieży z nadwagą i otyłością   Prevalence of depression in overweight and obese adolescents   2014  PL  hyg-2014-4-690 
Przyczyny negatywnych postaw ludności wobec szczepień   Reasons for the public’s negative attitudes towards vaccination   2014  PL  hyg-2014-4-685 
Jakość życia a doświadczanie schizofrenii   Quality of life and experience of schizophrenia   2014  PL  hyg-2014-4-679 
Metoda Action Research i jej zastosowanie w promocji zdrowia   Action Research method and its application in health promotion   2014  PL  hyg-2014-4-672 
Konstytutywne znaczenie stylu życia w ochronie i promocji zdrowia   Constitutive importance of lifestyle in health protection and promotion   2014  EN  hyg-2014-4-665 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Czynniki wpływające na wybór mlecznych napojów fermentowanych przez młodzież akademicką – doniesienie wstępne
Tytuł En Factors influencing the selection of fermented milk drinks by students – a preliminary report
Rok 2012
Slowa Pl mleczne napoje fermentowane, preferencje konsumenckie, studenci
Slowa kluczowe En fermented milk drinks, consumer preferences, students
Zakwalifikowano do druku 2012-08-06
Autor Katarzyna Mojka 1/, Wioletta Biel 2/
Afiliacja 1/ Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie 2/ Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji Dr inż. Wioletta Biel Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt ul. Doktora Judyma 2, 71-466 Szczecin tel. 91 449 6725, e-mail: Wioletta.Biel@zut.edu.pl
Język PL