Aktualny numer

2020-1
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Dzietność i wiek rodzących korelują ze wskaźnikiem płci oraz przeżyciem w stwardnieniu rozsianym   Parity and age at childbirth are correlated to the sex ratio and survival in multiple sclerosis   2014  EN  hyg-2014-3-526 
Zespół przewlekłego zmęczenia problem osób chorych na stwardnienie rozsiane   Fatigue – problem of multiple sclerosis   2014  PL  hyg-2014-3-519 
Zaburzenia snu wśród nauczycieli wybranych szkół województwa śląskiego   Sleep disorders among teachers from selected schools of Silesian voivodeship   2014  PL  hyg-2014-3-512 
Wpływ masażu leczniczego na zmiany parametrów ciśnienia i tętna   Impact of therapeutic massage on blood pressure and pulse changes   2014  PL  hyg-2014-3-507 
Ocena skuteczności stosowania Masażu Shantali u niemowląt   Evaluation of the efficacy of Shantala Massage for infants   2014  PL  hyg-2014-3-501 
Próba określenia charakterystycznego wzorca radzenia sobie ze stresem wśród słuchaczy Uniwersytetu Trzeciego Wieku   Attempt to define characteristic patterns for coping with stress among students of the University of the Third Age   2014  EN  hyg-2014-3-495 
Żywienie i polityka w zakresie zdrowego żywienia w szkołach promujących zdrowie w Polsce   Nutrition and healthy eating policy in health-promoting schools in Poland   2014  EN  hyg-2014-3-490 
Jak przebiega rekrutacja kandydatów na studia w dziedzinie zdrowia publicznego w Polsce?   How is recruitment of candidates for studies in field of public health carried out in Poland?   2014  PL  hyg-2014-3-478 
Działania powiatów w zakresie profilaktyki i promocji zdrowia w Polsce – w świetle badań ankietowych   Counties engagement in prevention and health promotion in Poland – a survey study   2014  PL  hyg-2014-3-472 
Stosunek do badań profilaktycznych studentów z wybranych uczelni Suwałk, Grodna i Lwowa. Część II. Cukrzyca a zdrowy styl życia   Attitude towards preventive examinations in students of selected universities from Suwalki, Grodno and Lvov. Part II. Diabetes and healthy lifestyle   2014  PL  hyg-2014-3-466 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Czynniki wpływające na wybór mlecznych napojów fermentowanych przez młodzież akademicką – doniesienie wstępne
Tytuł En Factors influencing the selection of fermented milk drinks by students – a preliminary report
Rok 2012
Slowa Pl mleczne napoje fermentowane, preferencje konsumenckie, studenci
Slowa kluczowe En fermented milk drinks, consumer preferences, students
Zakwalifikowano do druku 2012-08-06
Autor Katarzyna Mojka 1/, Wioletta Biel 2/
Afiliacja 1/ Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie 2/ Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji Dr inż. Wioletta Biel Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt ul. Doktora Judyma 2, 71-466 Szczecin tel. 91 449 6725, e-mail: Wioletta.Biel@zut.edu.pl
Język PL