Aktualny numer

2020-1
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Comparative analysis of national special purpose programs of counteracting the epidemic of HIV/AIDS in Ukraine   Analiza porównawcza specjalnych krajowych programów przeciwdziałania epidemii HIV/AIDS na Ukrainie   2014  PL  hyg-2014-3-398 
Internet jako źródło informacji o zdrowiu – wady i zalety dla relacji lekarz-pacjent. Perspektywa pacjentów   Internet as a source of health information – advantages and disadvantages for doctor-patient relationship. Patients’ perspective   2014  PL  hyg-2014-3-389 
Medykalizacja – wyzwanie XXI wieku   Medicalization – a challenge of the 21st century   2014  PL  hyg-2014-3-382 
Etyka i prawo w zdrowiu publicznym   Ethics and law in public health   2014  EN  hyg-2014-3-377 
Antonio Gaudí – geniusz architektury prozdrowotnej i prekursor ergonomii   Antonio Gaudí – the genius of health-oriented architecture and ergonomics precursor   2014  PL  hyg-2014-2-373 
Ryzyko zawodowe zakażenia gruźlicą – gruźlica nadal groźna   Tuberculosis infection as a workplace hazard – tuberculosis still dangerous   2014  PL  hyg-2014-2-370 
Ocena zdrowia psychicznego studentów na podstawie Skróconego Kwestionariusza Zdrowia Pacjenta   Assessment of psychological health of students based on a Patient Health Questionnaire   2014  PL  hyg-2014-2-365 
Szkoła rodzenia – sposób na realizację aktywności fizycznej kobiet w ciąży?   Antenatal classes – the method of physical activity implementation in pregnant women?   2014  PL  hyg-2014-2-359 
Poczucie koherencji u chorych po implantacji stymulatora serca   Sense of coherence in patients after an artificial cardiac pacemaker implantation   2014  PL  hyg-2014-2-353 
Edukacja seksualna jako element kreowania polityki zdrowotnej w Europie   Sexual education as an element of creating health policy in Europe   2014  PL  hyg-2014-2-348 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Czynniki wpływające na wybór mlecznych napojów fermentowanych przez młodzież akademicką – doniesienie wstępne
Tytuł En Factors influencing the selection of fermented milk drinks by students – a preliminary report
Rok 2012
Slowa Pl mleczne napoje fermentowane, preferencje konsumenckie, studenci
Slowa kluczowe En fermented milk drinks, consumer preferences, students
Zakwalifikowano do druku 2012-08-06
Autor Katarzyna Mojka 1/, Wioletta Biel 2/
Afiliacja 1/ Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie 2/ Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji Dr inż. Wioletta Biel Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt ul. Doktora Judyma 2, 71-466 Szczecin tel. 91 449 6725, e-mail: Wioletta.Biel@zut.edu.pl
Język PL