Aktualny numer

2019-4
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Wskaźnik smukłości a wysklepienie podłużne stóp studentów   Index of slenderness vs. longitudinal arch of students’ feet   2014  PL  hyg-2014-1-098 
Przeżycia fantomowe u osób z deficytem kończyn(y) – perspektywa fenomenologiczna   Phantom limb sensations in persons with limb deficit – a phenomenological perspective   2014  PL  hyg-2014-1-091 
Analiza zachorowalności i umieralności na nowotwór złośliwy płuca u kobiet w Polsce i województwie łódzkim   Analysis of incidence and mortality due to lung cancer in women in Poland and Łódź Voivodeship   2014  PL  hyg-2014-1-081 
Zanieczyszczenia powietrza jako istotny modyfikowalny czynnik ryzyka zdrowotnego   Air pollution as a significant modifying health risk factor   2014  PL  hyg-2014-1-075 
Czynniki określające status społeczny pielęgniarek   Factors specifying social status of nurses   2014  PL  hyg-2014-1-069 
Najczęstsze schorzenia i dolegliwości stóp – profilaktyka i leczenie. Część II   Most common diseases and ailments of feet – prevention and treatment. Part II   2014  EN  hyg-2014-1-062 
Najczęstsze schorzenia i dolegliwości stóp – profilaktyka i leczenie. Część I.   Most common diseases and ailments of feet – prevention and treatment. Part I.   2014  EN  hyg-2014-1-055 
Kanały potasowe przeciekowe typu TREK-1 i ich znaczenie w patogenezie chorób ośrodkowego układu nerwowego   TREK-1 potassium leak channels and their role in pathogenesis of central nervous system disorders   2014  PL  hyg-2014-1-049 
Serce sportowca   Athlete’s heart   2014  PL  hyg-2014-1-046 
Charakterystyka kliniczna oraz molekularne podstawy nowotworów skóry   Clinical characteristics and molecular basis of skin tumors   2014  PL  hyg-2014-1-039 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Czynniki wpływające na wybór mlecznych napojów fermentowanych przez młodzież akademicką – doniesienie wstępne
Tytuł En Factors influencing the selection of fermented milk drinks by students – a preliminary report
Rok 2012
Slowa Pl mleczne napoje fermentowane, preferencje konsumenckie, studenci
Slowa kluczowe En fermented milk drinks, consumer preferences, students
Zakwalifikowano do druku 2012-08-06
Autor Katarzyna Mojka 1/, Wioletta Biel 2/
Afiliacja 1/ Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie 2/ Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji Dr inż. Wioletta Biel Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt ul. Doktora Judyma 2, 71-466 Szczecin tel. 91 449 6725, e-mail: Wioletta.Biel@zut.edu.pl
Język PL