Aktualny numer

2019-4
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Wskaźnik smukłości a wysklepienie podłużne stóp studentów   Index of slenderness vs. longitudinal arch of students’ feet   2014  PL  hyg-2014-1-098 
Przeżycia fantomowe u osób z deficytem kończyn(y) – perspektywa fenomenologiczna   Phantom limb sensations in persons with limb deficit – a phenomenological perspective   2014  PL  hyg-2014-1-091 
Analiza zachorowalności i umieralności na nowotwór złośliwy płuca u kobiet w Polsce i województwie łódzkim   Analysis of incidence and mortality due to lung cancer in women in Poland and Łódź Voivodeship   2014  PL  hyg-2014-1-081 
Zanieczyszczenia powietrza jako istotny modyfikowalny czynnik ryzyka zdrowotnego   Air pollution as a significant modifying health risk factor   2014  PL  hyg-2014-1-075 
Czynniki określające status społeczny pielęgniarek   Factors specifying social status of nurses   2014  PL  hyg-2014-1-069 
Najczęstsze schorzenia i dolegliwości stóp – profilaktyka i leczenie. Część II   Most common diseases and ailments of feet – prevention and treatment. Part II   2014  EN  hyg-2014-1-062 
Najczęstsze schorzenia i dolegliwości stóp – profilaktyka i leczenie. Część I.   Most common diseases and ailments of feet – prevention and treatment. Part I.   2014  EN  hyg-2014-1-055 
Kanały potasowe przeciekowe typu TREK-1 i ich znaczenie w patogenezie chorób ośrodkowego układu nerwowego   TREK-1 potassium leak channels and their role in pathogenesis of central nervous system disorders   2014  PL  hyg-2014-1-049 
Serce sportowca   Athlete’s heart   2014  PL  hyg-2014-1-046 
Charakterystyka kliniczna oraz molekularne podstawy nowotworów skóry   Clinical characteristics and molecular basis of skin tumors   2014  PL  hyg-2014-1-039 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Wybrane elementy systemu zapewnienia jakości żywności zakupywanej na potrzeby sił zbrojnych Rzeczpospolitej Polskiej
Tytuł En Elements of quality assurance system for food destined for Polish armed forces
Rok 2013
Slowa Pl jakość, żywienie bieżące, zapasy wojenne, certyfikat zgodności
Slowa kluczowe En quality, institutional food, war supplies, certificate of conformance
Zakwalifikowano do druku 2013-05-16
Autor Paweł Kler, Dariusz Spychała, Aleksandra Bębnowicz
Afiliacja Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej w Warszawie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji płk dypl. Paweł Kler Wojskowy Ośrodek Badawczo-Wdrożeniowy Służby Żywnościowej ul. Marsa 112, 04-470 Warszawa pcw@wobwsz.pl tel. 226815139, 226815029; Fax 226815336
Język PL