Aktualny numer

2019-3
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Zmiany w bioimpendancji w zależności od warunków   Changes in bioimpedance depending on conditions   2013  EN  hyg-2013-2-185 
Zmiany bioimpedancji a wskaźniki składu ciała w zależności od warunków pomiaru   Changes in bioimpedance and body composition parameters depending on measurement conditions   2013  EN  hyg-2013-2-181 
Przemoc domowa wobec kobiet ciężarnych a potrzeba wsparcia – przegląd literatury   Domestic violence against pregnant women and the need for support – a literature review   2013  PL  hyg-2013-2-177 
Muzykoterapia jako metoda wspomagająca leczenie   Music therapy as a supportive element in medical care   2013  PL  hyg-2013-2-168 
Złożone czynności życia codziennego osób starszych z łagodnymi zaburzeniami poznawczymi   Complex activities of daily living in the elderly with mild cognitive impairment   2013  EN  hyg-2013-2-162 
Aktywność ruchowa jako dystres   Physical activity as a distress   2013  PL  hyg-2013-2-156 
O potrzebie kształcenia studentów medycyny w aspekcie wiedzy o stresie – w ramach zajęć fakultatywnych   The need of educating medical students on coping with stress – in an elective course   2013  PL  hyg-2013-2-152 
Spirituality and health   Duchowość i zdrowie   2013  PL  hyg-2013-2-148 
Wybrane elementy systemu zapewnienia jakości żywności zakupywanej na potrzeby sił zbrojnych Rzeczpospolitej Polskiej   Elements of quality assurance system for food destined for Polish armed forces   2013  PL  hyg-2013-2-144 
Kierunki zmian w systemie żywienia żołnierzy wynikające z procesu profesjonalizacji sił zbrojnych RP   Direction of changes in soldiers’ feeding system resulting from the process of the Polish Armed Forces professionalization   2013  PL  hyg-2013-2-140 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Ocena częstotliwości spożycia wybranych produktów spożywczych przez chorych zakwalifikowanych do zabiegowego leczenia otyłości
Tytuł En Assessment of selected food intake frequency in obese patients qualified for bariatric surgery
Rok 2016
Slowa Pl otyłość, częstotliwość spożycia żywności, operacje bariatryczne
Slowa kluczowe En obesity, food intake frequency, bariatric surgery
Zakwalifikowano do druku 2016-02-25
Autor Ewelina Kaniewska 1/, Agata Gaździńska 1/, Paweł Jagielski 2/, Stefan Gaździński 1/, Mariusz Wyleżoł 1/
Afiliacja 1/ Wojskowy Instytut Medycyny Lotniczej w Warszawie 2/ Zakład Żywienia Człowieka, Uniwersytet Jagielloński – Collegium Medicum w Krakowie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji mgr Ewelina Kaniewska Wojskowy Instytut Medycyny Lotniczej w Warszawie ul. Krasińskiego 54/56, 01-755 Warszawa tel. 261 85 27 75, e-mail: ewelina.kaniewska@wiml.waw.pl
Język PL