Aktualny numer

2019-3
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Zmiany w bioimpendancji w zależności od warunków   Changes in bioimpedance depending on conditions   2013  EN  hyg-2013-2-185 
Zmiany bioimpedancji a wskaźniki składu ciała w zależności od warunków pomiaru   Changes in bioimpedance and body composition parameters depending on measurement conditions   2013  EN  hyg-2013-2-181 
Przemoc domowa wobec kobiet ciężarnych a potrzeba wsparcia – przegląd literatury   Domestic violence against pregnant women and the need for support – a literature review   2013  PL  hyg-2013-2-177 
Muzykoterapia jako metoda wspomagająca leczenie   Music therapy as a supportive element in medical care   2013  PL  hyg-2013-2-168 
Złożone czynności życia codziennego osób starszych z łagodnymi zaburzeniami poznawczymi   Complex activities of daily living in the elderly with mild cognitive impairment   2013  EN  hyg-2013-2-162 
Aktywność ruchowa jako dystres   Physical activity as a distress   2013  PL  hyg-2013-2-156 
O potrzebie kształcenia studentów medycyny w aspekcie wiedzy o stresie – w ramach zajęć fakultatywnych   The need of educating medical students on coping with stress – in an elective course   2013  PL  hyg-2013-2-152 
Spirituality and health   Duchowość i zdrowie   2013  PL  hyg-2013-2-148 
Wybrane elementy systemu zapewnienia jakości żywności zakupywanej na potrzeby sił zbrojnych Rzeczpospolitej Polskiej   Elements of quality assurance system for food destined for Polish armed forces   2013  PL  hyg-2013-2-144 
Kierunki zmian w systemie żywienia żołnierzy wynikające z procesu profesjonalizacji sił zbrojnych RP   Direction of changes in soldiers’ feeding system resulting from the process of the Polish Armed Forces professionalization   2013  PL  hyg-2013-2-140 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Profil lipidowy i profil kwasów tłuszczowych u osób z nadciśnieniem tętniczym stosujących dietę optymalną
Tytuł En Fatty acids and lipids profile among hypertensive people using optimal diet
Rok 2018
Slowa Pl profil lipidowy, profil kwasów tłuszczowych, dieta optymalna
Slowa kluczowe En serum lipid profile, serum fatty acids, optimal diet
Zakwalifikowano do druku 2017-12-15
Autor Izabela Bolesławska 1/, Grzegorz Kosewski 1/, Paweł Jagielski 2/, Jaśmina Żwirska 2/, Hanna Płuszka 1/, Juliusz Przysławski 1/
Afiliacja 1/ Katedra i Zakład Bromatologii, Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, 2/ Zakład Żywienia Człowieka, Uniwersytet Jagielloński Collegium Medicum w Krakowie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr farm. Izabela Bolesławska Katedra i Zakład Bromatologii Uniwersytet Medyczny im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu ul. Marcelińska 42, 60-354 Poznań tel. 61 854 71 92, e-mail: Ibolesla@ump.edu.pl © Hygeia Public Health 2018, 53(1): 96-99 www.h-ph.pl Nadesłano: 13.07.2017 Zakwalifikowano do druku: 15.12.2017
Język PL