Aktualny numer

2019-2
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Czynniki wpływające na wybór mlecznych napojów fermentowanych przez młodzież akademicką – doniesienie wstępne   Factors influencing the selection of fermented milk drinks by students – a preliminary report   2012  PL  hyg-2012-3-371 
Znajomość zasad profilaktyki dolegliwości bólowych kręgosłupa wśród mieszkańców powiatu zamojskiego   Knowledge of prevention principles of spine pains amongst residents of the Zamojski district   2012  PL  hyg-2012-3-365 
Analiza upadków pacjentów hospitalizowanych na oddziale geriatrycznym   The analysis of falls in patients hospitalized at geriatric ward   2012  PL  hyg-2012-3-360 
Wybrane zachowania żywieniowe osób z chorobą nowotworową   Selected eating habits of persons with neoplastic diseases   2012  PL  hyg-2012-3-354 
Ocena stanu psychofizycznego osób starszych ze schorzeniami narządu ruchu   Evaluation of mental and physical state in elderly people with motor organ conditions   2012  PL  hyg-2012-3-350 
Bezdomność w opinii gimnazjalistów i studentów   Homelessness in the opinion of junior high school pupils and university students   2012  PL  hyg-2012-3-342 
Nauczanie o śmierci noworodków – stan wiedzy studentów Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego   Teaching about death of a newborn – state of knowledge of students of the Warsaw University of Medicine   2012  PL  hyg-2012-3-336 
Stan emocjonalny opiekuna dziecka z cukrzycą typu 1 jako czynnik różnicujący realizację funkcji rodziny   Emotional state of the guardian responsible for a child with type 1 diabetes as a differential factor in family functions   2012  PL  hyg-2012-3-330 
Młodzieżowy świat agresywnych emocji i myśli   The youth’s world of emotions and aggression   2012  PL  hyg-2012-3-324 
Badanie postaw przedsiębiorczych młodych pracowników ochrony zdrowia w dobie restrukturyzacji systemu opieki zdrowotnej w Polsce   Research of enterprise-oriented attitudes of young healthcare workers during the restructuring of Polish healthcare system   2012  PL  hyg-2012-3-317 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Wpływ zafałszowań na jakość zdrowotną żywności
Tytuł En Influence of adulteration on healthy food quality
Rok 2018
Slowa Pl zdrowie publiczne, jakość zdrowotna, zafałszowania żywności, bezpieczeństwo żywności
Slowa kluczowe En public health, health quality, food adulteration, food safety
Zakwalifikowano do druku 2017-12-15
Autor Irena Bąk-Sypień, Bolesław Karwowski
Afiliacja Zakład Bromatologii, Katedra Bromatologii, Wydział Farmaceutyczny, Uniwersytet Medyczny w Łodzi
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr n. farm. Irena Bąk-Sypień Zakład Bromatologii, Katedra Bromatologii Wydział Farmaceutyczny, Uniwersytet Medyczny w Łodzi ul. Muszyńskiego 1, 90-151 Łódź tel. 501 62 19 33, e-mail: irena.bak-sypien@umed.lodz.pl © Hygeia Public Health 2018, 53(1): 52-61 www.h-ph.pl Nadesłano: 21.07.2017 Zakwalifikowano do druku: 15.12.2017
Język PL