Aktualny numer

2019-2
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Model edukacji zdrowotnej w polskiej szkole w opiniach nauczycieli   Model of health education in Polish schools – in the opinion of teachers   2012  PL  hyg-2012-2-207 
Świadomość ekologiczna studentów   Environmental awareness of students   2012  PL  hyg-2012-2-201 
Ocena zachowań zdrowotnych osób stosujących kąpiele zimowe   Evaluation of health behaviors in people practicing winter bathing   2012  PL  hyg-2012-2-196 
Analiza czynników odpowiedzialnych za złą jakość snu u studentów Śląskiego Uniwersytetu Medycznego   The analysis of factors responsible for poor sleep quality in Silesian Medical School students   2012  PL  hyg-2012-2-191 
Związek między stanem zdrowia a stopniem uzależnienia od nikotyny w świadomości pracowników z terenu województwa świętokrzyskiego   Correlation between health status and degree of nicotine addiction in the minds of employees of the Świętokrzyskie region   2012  PL  hyg-2012-2-188 
Zachowania zdrowotne nauczycieli a staż pracy w zawodzie   Teachers’ health behaviors versus their professional seniority   2012  PL  hyg-2012-2-183 
Ocena stylu życia młodzieży i świadomości jego wpływu na zdrowie   Evaluation of teenagers’ lifestyle and the awareness of its impact on health   2012  PL  hyg-2012-2-174 
Wskaźniki zachowań młodzieży w sferze zdrowia rozrodczego   Indices of youth behaviour in the sphere of reproductive health   2012  EN  hyg-2012-2-169 
Tryb życia i stan zdrowia białoruskich nastolatków w zależności od płci   Gender peculiarities of way of life and health of Belarusian teenagers   2012  EN  hyg-2012-2-164 
Hipersensytyzacja na jady błonkówek cz 1,2/   Hypersensitivity to Hymenoptera venom   2012  PL  hyg-2012-2-157 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Czynniki wpływające na wybór mlecznych napojów fermentowanych przez młodzież akademicką – doniesienie wstępne
Tytuł En Factors influencing the selection of fermented milk drinks by students – a preliminary report
Rok 2012
Slowa Pl mleczne napoje fermentowane, preferencje konsumenckie, studenci
Slowa kluczowe En fermented milk drinks, consumer preferences, students
Zakwalifikowano do druku 2012-08-06
Autor Katarzyna Mojka 1/, Wioletta Biel 2/
Afiliacja 1/ Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie 2/ Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji Dr inż. Wioletta Biel Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt ul. Doktora Judyma 2, 71-466 Szczecin tel. 91 449 6725, e-mail: Wioletta.Biel@zut.edu.pl
Język PL