Aktualny numer

2019-1
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Najważniejsze czynniki skłaniające konsumentów do zakupu kosmetyków   The most important factors inducing consumers to buy cosmetics   2011  PL  hyg-2011-4-467 
Wiedza, postawy i zagrożenie anoreksją wśród studentek bydgoskich   Knowledge, attitudes, and risk of anorexia among female students in Bydgoszcz   2011  PL  hyg-2011-4-462 
Stres na stanowisku pracy ratownika medycznego   Stress at the workplace of medical rescuer   2011  PL  hyg-2011-4-455 
Stan zdrowia operatorów monitorów ekranowych wynikający z badań profilaktycznych grupy pracowników   Health status of VDU operators based on a prophylactic physical examination   2011  PL  hyg-2011-4-452 
Uzależnienia od Internetu wśród uczniów i studentów w Krasnojarsku (Rosja) i Wrocławiu (Polska)   Internet Addiction Disorder in pupils and students of Krasnoyarsk (Russia) and Wroclaw (Poland)   2011  EN  hyg-2011-4-448 
Zmiany zwyrodnieniowe w narządzie wzroku postępujące wraz z wiekiem – i możliwości działań profilaktycznych w tym obszarze   Degenerative changes in the organ of sight progressive with age – and the possibility of prevention activities in this area   2011  PL  hyg-2011-4-442 
Ryzyko zawodowe w pracy ratownika medycznego   Occupational risk factors of a medical rescue worker   2011  PL  hyg-2011-4-437 
Skutki niedostatecznej podaży kwasu foliowego ze szczególnym uwzględnieniem znaczenia dla kobiet w wieku rozrodczym   Effects of insufficient folic acid supply with the focus on its importance for women of childbearing age   2011  PL  hyg-2011-4-431 
Zespół metaboliczny – epidemia XXI wieku   Metabolic Disorder Syndrome – an epidemic of 21st century   2011  PL  hyg-2011-4-423 
Czy prowadzenie elektronicznej dokumentacji medycznej może zapewnić bardziej skuteczną ochronę tajemnicy lekarskiej?   Will keeping electronic medical documentation guarantee more effective protection of the doctor-patient confidentiality?   2011  PL  hyg-2011-4-418 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Fałszowanie żywności – realne zagrożenie bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumentów
Tytuł En Food adulteration – a real threat to food safety and consumer health
Rok 2020
Slowa Pl żywność, fałszowanie żywności, bezpieczeństwo żywności, zdrowie publiczne
Slowa kluczowe En food, food adulteration, food safety, public health
Zakwalifikowano do druku 2020-11-20
Autor Edmund Bielecki 1/, Jerzy Bertrandt 2/
Afiliacja 1/ Komenda Miejska Policji w Białej Podlaskiej, 2/ Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr hab. n. farm. Jerzy Bertrandt Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej ul. Sidorska 105, 21-500 Biała Podlaska tel. 975 50 55 23, e-mail: jwbertrandt@gmail.com © Hygeia Public Health 2020, 55(4): 133-141 www.h-ph.pl Nadesłano: 16.09.2020 Zakwalifikowano do druku: 20.11.2020
Język PL