Aktualny numer

2019-1
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Nowe metody nauczania bromatologii – jako jednego z elementów medycyny prewencyjnej   New teaching methods of bromatology – as a one of elements of preventive medicine   2011  PL  hyg-2011-4-414 
Co wyjaśnia kapitał społeczny w badaniach dotyczących zdrowia?   What does the Social Capital explain in research on health?   2011  PL  hyg-2011-4-409 
Art in Denmark hospitals – ’FairyChairs Tale‘ – interactive chairs installation   Sztuka w duńskich szpitalach – interaktywna instalacja ’FairyChairs Tale‘   2011  PL  hyg-2011-3-404 
Tłuszcze smażalnicze w Polsce   Frying fats in Poland   2011  PL  hyg-2011-3-401 
Rehabilitacja medyczna w Polsce przed rokiem 1950. Profesor Ireneusz Wierzejewski oraz jego uczniowie – Franciszek Raszeja i Wiktor Dega   Medical rehabilitation in Poland before 1950. Professor Ireneusz Wierzejewski and his students – Franciszek Raszeja and Wiktor Dega   2011  PL  hyg-2011-3-396 
Organizacja pomocy medycznej dla pacjentek z chorobami zapalnymi narządów rozrodczych – żyjących w osiedlach wiejskich obszaru Grodno w latach 1944-1994   The organization of medical aid to patients with inflammatory diseases of the generative organs – living in rural settlements the Grodno area between 1944-1994   2011  EN  hyg-2011-3-390 
Trudności w terapii uzależnienia od alkoholu z praktyki lekarza rodzinnego na wsi   Difficulties in treatment of alcohol dependence in general practice in rural areas   2011  PL  hyg-2011-3-385 
Nieprawidłowe nawyki żywieniowe i związane z nimi zagrożenie dla zdrowia wśród młodzieży gimnazjalnej   Irregular eating habits and correlated health threats among junior high school pupils   2011  PL  hyg-2011-3-381 
Badania nad edukacją żywieniową i poziomem wiedzy o racjonalnym żywieniu uczniów gimnazjum   Research on nutritional education and level of knowledge on a well-balanced diet of junior high school pupils   2011  PL  hyg-2011-3-376 
Poziom wiedzy i umiejętności kobiet w wieku średnim w zakresie dokonywania samooceny zdrowia   Level of knowledge and skills of middle-aged women in the field of health self-assessment   2011  PL  hyg-2011-3-372 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Informatyczny system identyfikowalności w zakładzie przetwórstwa rybnego
Tytuł En Computer traceability system in the fish processing plant
Rok 2013
Slowa Pl identyfikowalność,weryfikacjasystemuidentyfikowalności, zakład przetwórstwa ryb, partia produkcyjna
Slowa kluczowe En traceability, verification of traceability system, fish processing plant, production batch
Zakwalifikowano do druku 2013-07-16
Autor Olga Szulecka
Afiliacja Zakład Technologii i Mechanizacji Przetwórstwa, Morski Instytut Rybacki – Państwowy Instytut Badawczy
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr inż. Olga Szulecka Morski Instytut Rybacki – Państwowy Instytut Badawczy Zakład Technologii i Mechanizacji Przetwórstwa ul. Kołłątaja 1, 81-332 Gdynia tel. +4858 7356157, fax. +4858 7356110 e-mail: olga.szulecka@mir.gdynia.pl
Język PL