| Tytul Pl |
Tłuszcze smażalnicze w Polsce
|
|
Tytuł En |
Frying fats in Poland
|
| Rok |
2011 |
| Slowa Pl |
tłuszcze smażalnicze, utylizacja tłuszczów, ocena jakości tłuszczów
|
| Slowa kluczowe En |
frying fats, utilization of fats, quality of fats evaluation
|
| Zakwalifikowano do druku |
2011-07-01 |
| Autor |
Małgorzata Tylmann, Angelika Drab-Rybczyńska, Jerzy Kasprzak
|
| Afiliacja |
Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Bydgoszczy
|
| Tekst Pl |
|
| Tekst En |
|
| Adres do korespondencji |
Małgorzata Tylmann Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Bydgoszczy ul. Kujawska 4, 85-031 Bydgoszcz tel. 52 376 18 80, fax. 52 34 59 840, wsse.bydgoszcz@pis.gov.pl
|
| Język |
PL |
|
|