Aktualny numer

2019-1
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Opinie nauczycieli wychowania fizycznego względem propozycji ustanowienia ich głównymi edukatorami zdrowotnymi w szkołach   Opinions of physical education teachers regarding a proposal of appointing them main health educators at schools   2010  PL  hyg-2010-2-206 
Zagrożenia chorobami zawodowymi w Kopalni Soli „Kłodawa”   Occupational health hazards in the Klodawa salt mine   2010  PL  hyg-2010-2-202 
Ciężkie urazy głowy u osób starszych   Severe head injuries in the elderly   2010  EN  hyg-2010-2-197 
Czynniki determinujące korzystanie z usług pomocy społecznej przez osoby starsze   Factors determining social care use by elderly people   2010  PL  hyg-2010-2-189 
Wybrane zachowania zdrowotne studentów Wyższej Szkoły Wychowania Fizycznego i Turystyki w Supraślu – palenie papierosów i spożywanie napojów alkoholowych   Selection of dietary behaviors among students of College of Physical Education and Tourism in Supraśl – cigarette smoking and alcohol drinking   2010  PL  hyg-2010-2-185 
Wybrane zagadnienia zdrowotne studentów Wyższej Szkoły Wychowania Fizycznego i Turystyki w Supraślu – higiena wypoczynku   Selected dietary behaviours among students of College of Physical Education and Tourism in Supraśl – rest hygiene   2010  PL  hyg-2010-2-181 
Wiedza na temat soi, jej przetworów i właściwości alergennych wśród studentów dwóch poznańskich uczelni   Knowledge on soybean, its preparations and allergenic properties among students of two universities in Poznań   2010  PL  hyg-2010-2-177 
Częstotliwość zakupu produktów spożywczych w sklepikach szkolnych w kontekście nieprawidłowości masy ciała uczniów   Purchase frequency of food products in school shops according to pupilbody mass   2010  PL  hyg-2010-2-173 
Ocena zachowań i zwyczajów żywieniowych gimnazjalistów z terenu Białegostoku   Assessment of nutritional behaviors and habits of junior high school students from the Bialystok area   2010  PL  hyg-2010-2-167 
Zwyczaje żywieniowe instruktorów windsurfingu na Półwyspie Helskim   Nutritional habits of windsurfing instructors on the Hel Peninsula   2010  PL  hyg-2010-2-164 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Czynniki wpływające na wybór mlecznych napojów fermentowanych przez młodzież akademicką – doniesienie wstępne
Tytuł En Factors influencing the selection of fermented milk drinks by students – a preliminary report
Rok 2012
Slowa Pl mleczne napoje fermentowane, preferencje konsumenckie, studenci
Slowa kluczowe En fermented milk drinks, consumer preferences, students
Zakwalifikowano do druku 2012-08-06
Autor Katarzyna Mojka 1/, Wioletta Biel 2/
Afiliacja 1/ Katedra Technologii Żywności, Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie 2/ Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji Dr inż. Wioletta Biel Katedra Hodowli Trzody Chlewnej, Żywienia Zwierząt i Żywności, Wydział Biotechnologii i Hodowli Zwierząt ul. Doktora Judyma 2, 71-466 Szczecin tel. 91 449 6725, e-mail: Wioletta.Biel@zut.edu.pl
Język PL