| Tytul Pl |
Wiedza na temat soi, jej przetworów i właściwości alergennych wśród studentów dwóch poznańskich uczelni
|
|
Tytuł En |
Knowledge on soybean, its preparations and allergenic properties among students of two universities in Poznań
|
| Rok |
2010 |
| Slowa Pl |
soja, preparaty sojowe, kwestionariusz ankiety, alergia pokarmowa
|
| Slowa kluczowe En |
soybean, soybean preparations, personal questionnaire, food allergy
|
| Zakwalifikowano do druku |
2010-12-02 |
| Autor |
Anna Jędrusek-Golińska, Krystyna Szymandera-Buszka, Marzanna Hęś, Piotr Ziętara
|
| Afiliacja |
Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
|
| Tekst Pl |
|
| Tekst En |
|
| Adres do korespondencji |
Anna Jędrusek-Golińska Katedra Technologii Żywienia Człowieka, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul. Wojska Polskiego 31/33, 60-624 Poznań, Poland, e-mail: angol@up.poznan.pl
|
| Język |
PL |
|
|