| Tytul Pl |
Ocena zawartości wapnia i żelaza w jadłospisach licealistek zamieszkałych na wsi i w mieście na terenie województwa śląskiego
|
|
Tytuł En |
Evaluation of calcium and iron content in menus of secondary school girl students living in villages and cities of Silesia
|
| Rok |
2011 |
| Slowa Pl |
wapń, żelazo, jadłospis, młodzież
|
| Slowa kluczowe En |
calcium, iron, menu, students
|
| Zakwalifikowano do druku |
2011-04-26 |
| Autor |
Elżbieta Szczepańska, Agnieszka Bielaszka, Magdalena Mikoda, Agata Kiciak
|
| Afiliacja |
Zakład Żywienia Człowieka, Wydział Zdrowia Publicznego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
|
| Tekst Pl |
|
| Tekst En |
|
| Adres do korespondencji |
Dr n. med. Elżbieta Szczepańska Zakład Żywienia Człowieka, Wydział Zdrowia Publicznego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach ul. Piekarska 18, 41-902 Bytom tel. 32/ 397-65-22, e-mail: elaszczepanska@o2.pl
|
| Język |
PL |
|
|