|
Wartość odżywcza i prozdrowotna owocników grzybów jadalnych
|
|
Nutritional and health value of fruiting edible mushrooms
|
|
2019 |
|
owocniki grzybów jadalnych, wartość odżywcza, żywność funkcjonalna
|
|
edible mushroom fructification, nutritional value, functional food
|
|
2019-09-10 |
|
Adam Sidor
|
|
Instytut Medycyny Doświadczalnej i Klinicznej, Wydział Medyczny, Uniwersytet Rzeszowski
|
|
|
|
|
|
dr inż. n. rol. Adam Sidor Instytut Medycyny Doświadczalnej i Klinicznej, Wydział Medyczny Uniwersytet Rzeszowski Aleja Rejtana 16 C, 35-959 Rzeszów tel. 606 44 81 28, e-mail: adsidor@poczta.onet.pl © Hygeia Public Health 2019, 54(3): 153-158 www.h-ph.pl Nadesłano: 22.08.2019 Zakwalifikowano do druku: 10.09.2019
|
|
|