Szukaj
        
   
 

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 803
Id Ar Rosn±co Malej±co Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
23  Konsekwencje zdrowotne onychofagii   Health consequences of onychophagia   2010  PL  hyg-2010-2-109 
22  Amerykański system ochrony zdrowia   American health care system   2010  PL  hyg-2010-1-104 
21  Praca lekarzy za granicą – doświadczenia i przemyślenia ze Szwecji   Physicians’ work abroad – experiences and reflections from Sweden   2010  PL  hyg-2010-1-099 
20  Emigracja lekarska z Polski do Szwecji i jej uwarunkowania. Część II. Wyniki badań wstępnych   Emigration of Polish physicians to Sweden and its determinants. Part II. Results of preliminary tests   2010  PL  hyg-2010-1-095 
19  Emigracja lekarska z Polski do Szwecji i jej uwarunkowania. Część I. Wprowadzenie   Emigration of Polish physicians to Sweden and its determinants. Part I. Introduction   2010  PL  hyg-2010-1-092 
18  Globalizacja a stan zdrowia studentów   Globalization and the health status of students   2010  PL  hyg-2010-1-090 
17  Ocena jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi w powiecie pleszewskim w latach 2004-2010   Assessment of water for human consumption in the Pleszew disctrict between 2004-2010   2010  PL  hyg-2010-1-083 
16  Rehabilitacja pacjentów operowanych z powodu zapalenia otrzewnej   Rehabilitation of patients operated on peritonitis   2010  EN  hyg-2010-1-080 
15  Znajomość problematyki udaru mózgu wśród nauczycieli i uczniów   Knowledge of the problem of stroke among teachers and students   2010  PL  hyg-2010-1-074 
14  Zachowania zdrowotne młodzieży szkół ponadgimnazjalnych   Health behaviors of high school students   2010  PL  hyg-2010-1-070 

Informacja-artykuł
Fałszowanie żywności – realne zagrożenie bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumentów
Food adulteration – a real threat to food safety and consumer health
2020
żywność, fałszowanie żywności, bezpieczeństwo żywności, zdrowie publiczne
food, food adulteration, food safety, public health
2020-11-20
Edmund Bielecki 1/, Jerzy Bertrandt 2/
1/ Komenda Miejska Policji w Białej Podlaskiej, 2/ Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
dr hab. n. farm. Jerzy Bertrandt Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej ul. Sidorska 105, 21-500 Biała Podlaska tel. 975 50 55 23, e-mail: jwbertrandt@gmail.com © Hygeia Public Health 2020, 55(4): 133-141 www.h-ph.pl Nadesłano: 16.09.2020 Zakwalifikowano do druku: 20.11.2020