| Tytul Pl |
Zachowania konsumentów w stosunku do żywności nowej generacji
|
|
Tytuł En |
Consumers’ behaviors with reference to novel food
|
| Rok |
2011 |
| Slowa Pl |
neofobia żywieniowa, żywność nowej generacji, żywność funkcjonalna, żywność wygodna, żywność ekologiczna, zaburzenia odżywiania
|
| Slowa kluczowe En |
food neophobia, novel food, functional food, convenience food, organic food, nutritional disorders
|
| Zakwalifikowano do druku |
2011-01-26 |
| Autor |
Agnieszka Dąbrowska, Ewa Babicz-Zielińska
|
| Afiliacja |
Katedra Handlu i Usług, Akademia Morska w Gdyni
|
| Tekst Pl |
|
| Tekst En |
|
| Adres do korespondencji |
Agnieszka Dąbrowska Katedra Handlu i Usług, Akademia Morska w Gdyni ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia tel. (58)69-01-359, e-mail: ade@am.gdynia.pl
|
| Język |
PL |
|
|