Szukaj
        
 
 

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 803
Id Ar Rosn±co Malej±co Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
3  Dysfunkcje układu stomatognatycznego narastającym problemem współczesnej opieki zdrowotnej – przyczyny wzrostu występowania tej dysfunkcji   Stomatognathic system dysfunctions as an increasing problem of modern health care – determination of its causes   2010  PL  hyg-2010-1-017 
2  Skojarzone działanie czynników środowiskowych na zdrowie człowieka   Combined effect of environmental factors on human health   2010  PL  hyg-2010-1-007 
1  Komunikowanie dotyczące ryzyka w sytuacjach kryzysowych   Risk communication in a crisis   2010  PL  hyg-2010-1-001 

Informacja-artykuł
Wartość odżywcza w znakowaniu żywności a wymagania prawne Unii Europejskiej
Nutrition value in food labelling and the European Union legal requirements
2013
wartość odżywcza, czytelność, oznakowanie, rozporządzenie
nutrition value, legibility, labelling, regulation
2013-11-25
Alicja Walkiewicz 1/, Beata Przygoda 2/
1/ Zakład Żywienia i Dietetyki z Kliniką Chorób Metabolicznych i Gastroenterologii, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie 2/ Zakład Żywności i Suplementów Diety, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
Alicja Walkiewicz Instytut Żywności i Żywienia ul. Powsińska 61/63, 02-903 Warszawa tel. +48 22 55 09 814, e-mail: awalkiewicz@izz.waw.pl