Szukaj
        
 
 

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 803
Id Ar Rosn±co Malej±co Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
3  Dysfunkcje układu stomatognatycznego narastającym problemem współczesnej opieki zdrowotnej – przyczyny wzrostu występowania tej dysfunkcji   Stomatognathic system dysfunctions as an increasing problem of modern health care – determination of its causes   2010  PL  hyg-2010-1-017 
2  Skojarzone działanie czynników środowiskowych na zdrowie człowieka   Combined effect of environmental factors on human health   2010  PL  hyg-2010-1-007 
1  Komunikowanie dotyczące ryzyka w sytuacjach kryzysowych   Risk communication in a crisis   2010  PL  hyg-2010-1-001 

Informacja-artykuł
Przydatność wskaźników jakości diety HEI-2010 oraz DQI do oceny jakości diet studentek Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu
Usefulness of HEI-2010 and DQI diet quality indicators for quality assessment of female students’ diets of Wrocław Medical University
2017
wskaźniki jakości diety, sposób żywienia, wartość odżywcza diety
indicators of diet quality, nutrition mode, nutrient intake
2017-09-20
Dorota Różańska, Anna Przeliorz-Pyszczek, Klaudia Konikowska, Anna Mandecka, Agnieszka Salomon, Bożena Regulska-Ilow
Zakład Dietetyki, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
mgr Anna Przeliorz-Pyszczek Zakład Dietetyki Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu ul. Parkowa 34, 51-616 Wrocław tel. 660 79 22 95, e-mail: anna.przeliorz-pyszczek@umed.wroc.pl © Hygeia Public Health 2017, 52(4): 400-407 www.h-ph.pl Nadesłano: 14.06.2017 Zakwalifikowano do druku: 20.09.2017