|
Fałszowanie żywności – realne zagrożenie bezpieczeństwa żywności i zdrowia konsumentów
|
|
Food adulteration – a real threat to food safety and consumer health
|
|
2020 |
|
żywność, fałszowanie żywności, bezpieczeństwo żywności, zdrowie publiczne
|
|
food, food adulteration, food safety, public health
|
|
2020-11-20 |
|
Edmund Bielecki 1/, Jerzy Bertrandt 2/
|
|
1/ Komenda Miejska Policji w Białej Podlaskiej, 2/ Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
|
|
|
|
|
|
dr hab. n. farm. Jerzy Bertrandt Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej ul. Sidorska 105, 21-500 Biała Podlaska tel. 975 50 55 23, e-mail: jwbertrandt@gmail.com © Hygeia Public Health 2020, 55(4): 133-141 www.h-ph.pl Nadesłano: 16.09.2020 Zakwalifikowano do druku: 20.11.2020
|
|
|