| Tytul Pl |
Wykorzystanie innowacyjnych technologii w badaniu i ocenie sposobu żywienia
|
|
Tytuł En |
Use of innovative technologies in the study and assessment of diet
|
| Rok |
2020 |
| Slowa Pl |
dietetyka, ocena sposobu żywienia, innowacyjne technologie, smartfon, aplikacja mobilna
|
| Slowa kluczowe En |
dietetics, dietary assessment, innovative technologies, smartphone, mobile application
|
| Zakwalifikowano do druku |
2020-12-24 |
| Autor |
Mateusz Jackowski
|
| Afiliacja |
Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia
|
| Tekst Pl |
|
| Tekst En |
|
| Adres do korespondencji |
mgr Mateusz Jackowski Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia ul. Krowoderska 73, 31-158 Kraków tel. 502 85 48 54, e-mail: mateuszjackowski@icloud.com © Hygeia Public Health 2020, 55(4): 142-147 www.h-ph.pl Nadesłano: 12.10.2020 Zakwalifikowano do druku: 24.12.2020
|
| Język |
PL |
|
|