Aktualny numer

2018-4
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Komunikowanie dotyczące ryzyka w sytuacjach kryzysowych   Risk communication in a crisis   2010  PL  hyg-2010-1-001 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Zachowania konsumentów w stosunku do żywności nowej generacji
Tytuł En Consumers’ behaviors with reference to novel food
Rok 2011
Slowa Pl neofobia żywieniowa, żywność nowej generacji, żywność funkcjonalna, żywność wygodna, żywność ekologiczna, zaburzenia odżywiania
Slowa kluczowe En food neophobia, novel food, functional food, convenience food, organic food, nutritional disorders
Zakwalifikowano do druku 2011-01-26
Autor Agnieszka Dąbrowska, Ewa Babicz-Zielińska
Afiliacja Katedra Handlu i Usług, Akademia Morska w Gdyni
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji Agnieszka Dąbrowska Katedra Handlu i Usług, Akademia Morska w Gdyni ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia tel. (58)69-01-359, e-mail: ade@am.gdynia.pl
Język PL