Aktualny numer

2018-4
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Komunikowanie dotyczące ryzyka w sytuacjach kryzysowych   Risk communication in a crisis   2010  PL  hyg-2010-1-001 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Wpływ rodzaju nośnika smaku słodkiego na proporcję T3/rT3, stężenie cholesterolu całkowitego i jego poziom w wątrobie u szczurów
Tytuł En Effect of sweet flavor carrier on T3/rT3 ratio, plasma and liver total cholesterol level in rats
Rok 2016
Slowa Pl hormony tarczycy, całkowite stężenie cholesterolu, sacharoza, sztuczne substancje słodzące
Slowa kluczowe En thyroid hormones, total cholesterol level, sucrose, artificial sweeteners
Zakwalifikowano do druku 2016-06-01
Autor Ewelina Pałkowska-Goździk, Sylwia Biegańska-Hensoldt, Danuta Rosołowska-Huszcz
Afiliacja Katedra Dietetyki, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW w Warszawie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr inż. Ewelina Pałkowska-Goździk Katedra Dietetyki Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa tel. 22 593 70 27, e-mail: ewelina_palkowska@sggw.pl
Język EN