Aktualny numer

2018-4
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Komunikowanie dotyczące ryzyka w sytuacjach kryzysowych   Risk communication in a crisis   2010  PL  hyg-2010-1-001 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Ocena bezpieczeństwa substancji dodatkowych przez Europejski Urząd ds. Bezpieczeństwa Żywności
Tytuł En Safety assessment of food additives by European Food Safety Authority
Rok 2017
Slowa Pl dodatki do żywności, EFSA, ocena bezpieczeństwa, ustawodawstwo UE
Slowa kluczowe En food additives, EFSA, safety assessment, EU legislation
Zakwalifikowano do druku 2017-01-15
Autor Joanna Gajda-Wyrębek, Jolanta Jarecka
Afiliacja Zakład Bezpieczeństwa Żywności, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny w Warszawie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Zakład Bezpieczeństwa Żywności, Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny ul. Chocimska 24, 00-791 Warszawa tel. 22 542 13 35, e-mail: jgajda@pzh.gov.pl © Hygeia Public Health 2017, 52(1): 16-20 www.h-ph.pl Nadesłano: 20.09.2016 Zakwalifikowano do druku: 15.01.2017
Język PL