Aktualny numer

2018-4
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Komunikowanie dotyczące ryzyka w sytuacjach kryzysowych   Risk communication in a crisis   2010  PL  hyg-2010-1-001 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Rola diety i żywienia w leczeniu łuszczycy
Tytuł En Diet and nutrition in psoriasis treatment
Rok 2017
Slowa Pl łuszczyca, żywienie, stany zapalne, otyłość
Slowa kluczowe En psoriasis, diet, inflammation, obesity
Zakwalifikowano do druku 2017-04-10
Autor Katarzyna Antosik, Elżbieta Krzęcio-Nieczyporuk, Beata Kurowska-Socha
Afiliacja Zakład Dietetyki i Oceny Żywności, Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr hab. inż. Katarzyna Antosik Zakład Dietetyki i Oceny Żywności Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach ul. Prusa 14, 08-110 Siedlce tel. 604 44 08 20, e-mail: kantosik@uph.edu.pl © Hygeia Public Health 2017, 52(2): 131-137 www.h-ph.pl Nadesłano: 04.11.2016 Zakwalifikowano do druku: 10.04.2017
Język PL