Aktualny numer

2018-4
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Komunikowanie dotyczące ryzyka w sytuacjach kryzysowych   Risk communication in a crisis   2010  PL  hyg-2010-1-001 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Przydatność wskaźników jakości diety HEI-2010 oraz DQI do oceny jakości diet studentek Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu
Tytuł En Usefulness of HEI-2010 and DQI diet quality indicators for quality assessment of female students’ diets of Wrocław Medical University
Rok 2017
Slowa Pl wskaźniki jakości diety, sposób żywienia, wartość odżywcza diety
Slowa kluczowe En indicators of diet quality, nutrition mode, nutrient intake
Zakwalifikowano do druku 2017-09-20
Autor Dorota Różańska, Anna Przeliorz-Pyszczek, Klaudia Konikowska, Anna Mandecka, Agnieszka Salomon, Bożena Regulska-Ilow
Afiliacja Zakład Dietetyki, Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji mgr Anna Przeliorz-Pyszczek Zakład Dietetyki Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich we Wrocławiu ul. Parkowa 34, 51-616 Wrocław tel. 660 79 22 95, e-mail: anna.przeliorz-pyszczek@umed.wroc.pl © Hygeia Public Health 2017, 52(4): 400-407 www.h-ph.pl Nadesłano: 14.06.2017 Zakwalifikowano do druku: 20.09.2017
Język PL