Aktualny numer

2018-4
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Komunikowanie dotyczące ryzyka w sytuacjach kryzysowych   Risk communication in a crisis   2010  PL  hyg-2010-1-001 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Ocena wiedzy żywieniowej i realizacji założeń diety wykluczającej gluten oraz wpływu stosowanej dietoterapii na jakość życia chorych na celiakię
Tytuł En Assessment of nutritional knowledge and implementation of gluten-free diet and its impact on quality of life in celiac disease patients
Rok 2018
Slowa Pl gluten, dieta bezglutenowa, badania ankietowe, celiakia, jakość życia
Slowa kluczowe En gluten, gluten-free diet, survey, celiac disease, quality of life
Zakwalifikowano do druku 2017-12-15
Autor Edyta Kowalczuk-Vasilev, Renata Klebaniuk, Wioletta Samolińska, Eugeniusz R. Grela, Bożena Kiczorowska, Anna Winiarska-Mieczan, Małgorzata Kwiecień
Afiliacja Zakład Bromatologii i Fizjologii Żywienia, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr Edyta Kowalczuk-Vasilev Zakład Bromatologii i Fizjologii Żywienia Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie ul. Akademicka 13, 20-950 Lublin tel. 81 445 69 14 , e-mail: edyta.kowalczuk@up.lublin.pl © Hygeia Public Health 2018, 53(1): 91-95 www.h-ph.pl Nadesłano: 18.06.2017 Zakwalifikowano do druku: 15.12.2017
Język PL