Aktualny numer

2018-4
 

 

Szukaj
 
PUNKTACJA 5 pkt MNiSW

   

Lista artykułów
Całkowita liczba rekordów 811
Tytul Pl Rosn±co Malej±co Tytuł En Rosn±co Malej±co Rok Rosn±co Malej±co Język Rosn±co Malej±co Nazwa pliku pdf Rosn±co Malej±co
Komunikowanie dotyczące ryzyka w sytuacjach kryzysowych   Risk communication in a crisis   2010  PL  hyg-2010-1-001 

Dodaj/Popraw Artykul
Tytul Pl Fałszowanie żywności w Polsce w latach 2015-2018
Tytuł En Food adulteration in Poland in 2015-2018
Rok 2020
Slowa Pl żywność, fałszowanie żywności, kontrola żywności, zdrowie publiczne
Slowa kluczowe En food, food adulteration, food control, public health
Zakwalifikowano do druku 2020-05-15
Autor Edmund Bielecki 1/, Jerzy Bertrandt 2/
Afiliacja 1/ Komenda Miejska Policji w Białej Podlaskiej, 2/ Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej
Tekst Pl
Tekst En
Adres do korespondencji dr hab. n. farm. Jerzy Bertrandt Państwowa Szkoła Wyższa im. Papieża Jana Pawła II w Białej Podlaskiej ul. Sidorska 105, 21-500 Biała Podlaska tel. 975 50 55 23, e-mail: jwbertrandt@gmail.com © Hygeia Public Health 2020, 55(2): 56-62 www.h-ph.pl Nadesłano: 16.02.2020 Zakwalifikowano do druku: 15.05.2020
Język PL